IMG_20181030_121859_263

Even voorstellen: onze eerste stagiaires!

Tijd om je kennis te laten maken met onze allereerste Backup-stagiaires! En wie kunnen dat nou beter dan de meiden zelf:

“Hallo!

Even voorstellen: Wij zijn Marieke van den Berg, 22 jaar oud en Manouk Bosch, 20 jaar oud. Dinsdag 18 september zijn we vertrokken vanuit Nederland naar Uganda om tot het einde van dit jaar onze minor te volgen bij Backup Uganda. Deze minor volgen wij op Hogeschool Windesheim Zwolle. Hier volgen wij de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.
Tijdens onze tijd hier zullen wij ons bezig houden met het opzetten van individuele begeleidingsplannen op de scholen waar Backup Uganda mee samenwerkt. Voor ons project zullen wij deze scholen bezoeken en ondersteunen bij het geven van trainingen en meetings.
Wij kijken ernaar uit om samen te werken met Backup Uganda, leerervaringen op te doen en wij hopen iets te kunnen bijdragen aan de organisatie.

Hopelijk tot snel!

Marieke en Manouk”